Beste bewoners,

ik heb jullie enige tijd geleden al eens verteld dat er een nieuw systeem komt voor het doen van meldingen Openbare ruimte.
Dit systeem is inmiddels aangekocht en ingericht.

Welk systeem komt er?
Het systeem waarmee we in Best gaan werken is Fixi. Dit wordt al in veel gemeenten gebruikt. Bij het inrichten ervan is dan ook gebruik gemaakt van ervaringen uit het hele land. Daarnaast zijn uiteraard ook onze eigen, Bestse, ervaringen gebruikt.

Testen
Het is nu bijna tijd om het systeem te testen. Dit gaat gebeuren van week 2 en 3 (8-18 januari) van 2019. Pas daarná wordt het nieuwe systeem verder naar buiten gebracht en officieel in gebruik genomen.

Bij het testen wordt getest hoe het interne proces loopt bij het afhandelen van de meldingen en oefenen medewerkers bij het werken met het nieuwe systeem. Indien nodig kunnen er dan ook nog kleine aanpassingen plaatsvinden.

Deelnemers testpanel gezocht!
Ook willen we graag dat in deze periode een aantal inwoners de applicatie test.
We zijn namelijk benieuwd naar hoe inwoners het nieuwe systeem ervaren. En te verbeteren punten passen we –uiteraard indien mogelijk- aan.
We zoeken een aantal deelnemers voor het inwonerstestpanel. De tijd die we van hen vragen is beperkt tot enkele uren, op 1 dag tussen 8 en 18 januari. We denken aan één van de volgende dagen: donderdag 10, maandag 14 of dinsdag 15 januari.
Het precieze moment en de opzet van het testen bepalen we samen.

Wil jij meedoen? Meld je dan uiterlijk 12 december bij mij aan via indewijk@gembest.nl.
Met vriendelijke groet,

Ingrid de Graaff
Inwoners- en overheidsparticipatie, wijkcoördinator (oostelijk deel van Best) en griffier Jeugdraad

Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag

Gemeente Best | Dorpsplein 2 | Postbus 50 | 5683 GA Best | Tel. 14 0499 | www.gemeentebest.nl

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.