Onderstaand bericht ontvingen wij van de projectleider Afval. Voor de bijeenkomst is nog plaats voor 2 bewoners van onze wijk. Wilt u erbij zijn, laat het dan voor 2 december weten via een mailtje naar secretaris@bodeleeuwerik.nl.
—————-
Ruim een jaar geleden is het nieuwe afvalbeleid in werking getreden. In het afgelopen jaar is hier veel over gezegd en gesproken. Daarom is de wethouder opnieuw aan de slag gegaan met het project Afvalreductie. Wethouder Dijkhoff zoekt naar mogelijkheden om het huidige afvalsysteem te verbeteren. Hiervoor hebben we de afgelopen maanden een aantal sessies gehad met een aantal raadsleden. Maar de wethouder en raadsleden horen ook graag uw mening. Daarom nodigen wij u uit voor een gezamenlijke bijeenkomst op dinsdag 18 december 2018 vanaf 19.30 uur. We hopen dat u hierbij kunt zijn en mee wilt praten over het huidige afvalsysteem en mogelijke verbeteringen.

Bijeenkomst
Datum: 18 december 2018
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur (daarna borrel tot 21.30 uur)
Locatie: Burgerzaal (gemeentehuis Best)
—————-

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.