PleinBest is een initiatief voor en door bewoners van Best en drijft op enkele vrijwilligers die als buurtverbinder aan het initiatief verbonden zijn.

Buurtverbinders

De buurtverbinders zijn een groep enthousiaste Bestse vrijwilligers die het PleinBest beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners, organisaties en ondernemingen. Op het online-plein zie je van alles van wat er in het dorp is en leeft. Ze zijn in april 2018 officieel van start gegaan, na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar. PleinBest wil bereiken dat zowel online als op straat Bestenaren zich meer met elkaar verbinden. We kunnen namelijk lokaal maatschappelijk veel winnen als we elkaar sneller en beter kunnen vinden. Denk aan uitwisselen van nieuws, evenementen, kennis, uitlenen van gereedschap, vinden van vrijwilligers, zoeken van informatie, enz.
De buurtverbinders zijn enthousiast van start gegaan. Hiermee hopen we ook u binnenkort te verbinden. Bezoek de Facebook-pagina PleinBest of website www.pleinbest.nl. U kunt ook een account aanmaken om actief deel te nemen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.