Doe mee met het inwonerspanel!
De gemeente start een digitaal panel om uw meningen en ervaringen te peilen. Zo kunt u meedenken over onderwerpen die u aangaan. Want of het nu gaat over het groen in uw wijk, verkeersveiligheid of bezuinigingen: de gemeente maakt keuzes die invloed hebben op uw dagelijks leven. De gemeenteraad, het college en de medewerkers van de gemeente vinden uw inbreng belangrijk! Alle huishoudens in Best ontvangen daarom een uitnodiging om lid te worden van het panel.

Word lid van het panel!
Dit gaat eenvoudig via www.startvragenlijst.nl/panelbest. Binnen enkele muisklikken bent u aangemeld. U ontvangt dan een aantal keer per jaar een uitnodiging om een digitale vragenlijst in te vullen. Hiervoor krijgt u een bericht via e-mail. Het gaat elke keer over een ander onderwerp. U bepaalt zelf per keer of u de enquête invult. Als u bijvoorbeeld door vakantie een keer wilt overslaan dan kan dat. Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.

Eerste peiling: geluid in uw woonomgeving
Om u kennis te laten maken met de werkwijze staat een eerste vragenlijst voor u klaar. De gemeente wil graag weten hoe u het geluid in uw woonomgeving ervaart. Invullen kost u ongeveer 15 minuten. In de brief staat een code die u nodig heeft om deze vragen in te vullen. Lid worden van het inwonerspanel is voor deze vragen niet nodig, maar vindt de gemeente wel fijn!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.