Misschien heeft u het al gemerkt, maar dit is pas onze eerste nieuwsbrief in 2018. Dit is niet omdat we de motivatie missen om een nieuwsbrief te schrijven, maar omdat we domweg weinig nieuws hebben. In de 20 jaar dat het bewonersoverleg bestaat, is er heel wat veranderd. Door digitalisering is communicatie een stuk sneller en efficiënter geworden. Betrokken partijen kunnen makkelijker en directer, zonder tussenkomst van het bewonersoverleg, met elkaar in contact komen. Websites, Facebook, Nextdoor en nu ook PleinBest zijn nu een bron van informatie.
Ook de onderwerpen zijn in die 20 jaar erg veranderd. 20 jaar geleden was de (verkeers)veiligheid en de aanbouw van de spoortunnel het gespreksonderwerp. 10 jaar later gevolgd door de renovatieplannen van onze wijk. Nu hebben we het voornamelijk over het achterstallig onderhouden van onze wijk.

En nu verder …
Niet zo lang geleden hebben de gemeente en WBO alle bewoners van Best uitgenodigd om middels een enquête te laten weten wat zij van hun bewonersoverleg vonden. Wij zijn erg benieuwd naar de uitkomst.
Overigens bent u nog steeds welkom om invulling te geven aan onze nieuwsbrief zoals we dat in onze vorige nieuwsbrief hebben beschreven. De buurtvereniging heeft al aangegeven dat zij hier graag gebruik van wil maken. U ook?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.